Hoteller i Tisá: få de bedste Tisá hoteltilbud med billige priser. Ingen reservationsgebyrer. Du betaler for det hotelværelse i Tisá ved udtjekning. Afgiftsfri afbestilling.

USD
Tisá hotelreservation: check tilgængelighed og værelsespriser
2024-04-26

2024-04-27


Alder på børn:
Annullér
OK

Maksimal periode for booking er 30 dage. Indsæt venligst alternative datoer.

Hoteller & lejligheder i Tisá, alle indkvarteringer i Tisá

4-stjernede hoteller i Tisá

  • Hotel Ostrov Tisá foto

    Hotel Ostrov Tisá

    Hotel Ostrov ligger i Tisá, 4,2 km fra Herkulessaulen og har cykel, samt højhastigheds-Internetadgang i hele ejendommen. Denne indkvartering med opvarmet pool ligger i en kort afstand fra Ostrov…

  • Alle 4 stjerner hoteller »

3-stjernede hoteller i Tisá

  • Refugio Hotel Tisá foto

    Refugio Hotel Tisá

    Refugio Hotel ligger 3 km fra De Hellige Tre Kongers Kirke i Tisá og byder på gratis parkering og en golfbane i hele ejendommen. Rajec er mindre and 2,8 km væk.

  • Hotel Camelot Tisá foto

    Hotel Camelot Tisá

    Hotel Camelot ligger 3 km fra Ostrov Rocks i Tisá og byder på en tennisbane, allergivenlige værelser og en solterrasse i hele ejendommen. De Hellige Tre Kongers Kirke er mindre and 3,4 km væk.

  • Pension U Koupaliste Tisá foto

    Pension U Koupaliste Tisá

    Det 3 stjernede Pension U Koupaliste Tisá tilbyder 6 værelser i nærheden af Mlynsky rybnik, som ligger ca. 550 meter derfra. Den er placeret på en 3 km afstand fra Grenzplatte.

  • Alle 3 stjerner hoteller »

Vi tilbyder 20 hoteller i Tisá Tjekkiet med lave priser og rabatter. Vores booking system giver billige og luksushoteller i Tisá, vandrerhjem, moteller, B&B og budget Tisá hoteller og indkvartering. Vi har Tisá centrum hoteltilbud. Du kan også bestille Tisá lufthavnen hotel med billig pris. Vores system er sikkert og helt gratis.